Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Lufthanteringsenhet med EC-fläktar för marina och offshore-industrin

Aug 03, 2018

Luftbehandlingsenheter (AHU) är lungorna i något HVAC-system. En luftbehandlingsenhet är en apparat som reglerar och cirkulerar luft som en del av värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystemet. AHU tar ut luft, reconditions (filtreras och antingen uppvärms eller kyls) och levererar det som frisk luft till luftkonditionerat rum.


Luftbehandlingsenheterna, som är gjorda av högkvalitativa material för att klara de extrema havsklimatförhållandena, som används inom marina och offshore-industrin. AHU är tillverkad av galvaniserat stål eller rostfritt stål och har en aluminiumram med dubbelväggiga paneler av galvaniserat stål (rostfritt stål som tillval). Explosionsskyddade fläktmotorer finns tillgängliga på begäran.


Luftbehandlingsenheten har en direktdriven eller bältesstyrd centrifugalfläkt, beroende på den önskade luftmängden och lufttrycket. Luftbehandlingsenheten kan förses med en pluggfläkt för att spara utrymme.

HEKO EC bakåtgående krökt centrifugalfläkt används ofta i AHU. Val av fan typ, klicka här: http://www.heko-electronic.com/backward-curved-centrifugal-fan/


Back