Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Axial-flow fläkt och Radialfläkt i rollen som mekanisk Ventilation

Oct 10, 2016

1 på grund av den stora skillnaden i temperatur och temperatur, ventilation dags att välja för första gången under dagen för att minska klyftan mellan korn och milda temperaturer, minska kondens. Ventilation som möjligt efter valnatten, främst eftersom ventilationen är att cool, relativt hög luftfuktighet, låga temperaturer på natten, vilket minska förlusten av fukt, och dra full nytta av nattens låg temperatur och förbättrar kyleffekten.

2 Radialfläkt ventilation är sannolikt att visas i den tidiga dörrar, väggar, kondens, även liten kondens ytan korn yta när han stoppar vind maskinen, öppna Windows, öppna axialfläkt och, om nödvändigt, slå säd ytan, befattningar inom den varma luften ur lager kan. Efterbliven med axiella ventilation och kondens inträffar inte, endast övre temperaturen stiger långsamt, med ökad ventilation till korn temperatur minskar stadigt.

3 långsam ventilation med Axialfläktar, på grund av den små axialfläkt luftflöde och god mat är en dålig ledare av värme, ventilation och benägna att enskilda delar av tidig luften långsamt, tillsammans med en fortsättning av ventilationen position kommer gradvis balans korn temperatur.

Back