Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Radialfläkt Vibration minskning metoder finns

Oct 10, 2016

Vibrationsdämpande stötdämpare bör installeras på paneler eller fläkt tillverkad av stål fäste nedan. Dämpning plattor för prefabricerade armerad betongplatta, kan efter flera spjäll installeras i styrelsen även av kraft. Stötdämpare ska baseras på luftflödet fläktens storlek bestämmer antalet installationen, men inte mindre än fyra. Efter stötdämpare bestäms urval av beräkningen. Konstruktion är inte gratis att ändra typen av stötdämpare specifikationer och kvantiteter.

Vibrationsdämpare installerad i panelerna som du bör vara minst reserverade hål Center läge inte skall kvittas, Återställ det bör förbli för att placeras på marken eller foundation nivå, även vid styrka av stötdämpare.

Våren vibrationer isolator med dämpning kännetecken för större och mindre frekvent. Avskaffandet av den externa stötar och vibrationer är effekten bra.

Vind mekanismerna till ett enda inandning, två former av medurs och moturs. Från motor slutet ansikte medurs medurs rotation av pumphjulet fläkten till "Shun", Rotera moturs rotation fläkthjul counter medurs, att "vända".

Back