Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

EG framåt böjd Radialfläkt i Hand torktumlare

Jan 05, 2017

Numera med generaladvokaten att bibehålla en eco och hållbar och grön värld, är handtork nödvändiga faciliteter i resten rummet av köpcentret, kontorsbyggnader, restauranger och andra offentliga platser. Fler och fler människor väljer att använda handtork som snarare än hushållspapper. Det är en braPhenomenpå att nästan alla har en känsla av skydda vår planet genom att använda tekniken för att minska slöseriet med resurser av vår natur.

Vi kan faktiskt göra bättre på handtorkar. Fler och fler hand torktumlare tillverkare föredrar att välja våra EG-AC-ingångframåt böjd Radialfläktatt driva sin handtork. Om vi väljer EG-AC input motor fläkten för handtork, kommer EG motor fläkten att spara upp till 30% energi minskar driftskostnaden, jämfört med de normala AC-fläktarna. Låg ljudnivå och lång livslängd av denEC-fläktär också den främsta anledningen varför de väljer det. Mest populära fläktar i HEKO är den108mm framåt böjd Radialfläktoch120mm framåt böjd Radialfläkt, med en bläddra hölje, kan de enkelt installeras i handtorkar.

Om du är intresserad avEG framåt Radialfläkt, pls gärna kontakta oss:Sales@hkelectron.com, eller du kan klicka på vår Facebook och Linked-in för mer information:

Facebook:https://www.Facebook.com/Heko-Electronic-Suzhou-CoLtd-355912748089508/

Länkade-i:http://www.LinkedIn.com/Company/Heko-Electronic-Suzhou-co.-Ltd.?TRK=BIZ-Companies-CYM


Back