Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

HEKO Motor Driving Solution med DC310V för luftrenare

Aug 20, 2017

air purifier.jpg

En luftrenare är en vanlig hushållsartikel som används för att rena luften i en stängd miljö. Luftrenare finns i flera storlekar, olika effektnivåer och kontrollnivåer. Om systemnivåinmatningen är linjerdriven kan användaren implementera en extern växelströmsomvandlare (SMPS) med växelströmsläge med HEKO 310VDC motorfläktsdesign.

 

Jämfört med EG-motor, fördelar med HEKO Borstlös 310VDC Motorfläkt enligt följande,

1. Högre luftflöde och lufttryck, Låg konsumtion

2. Kompakt motor med 310VDC, kan enkelt spara motorutrymme

3. Lättvikt och låg temperaturhöjning

4. Lågt ljud. En av de viktigaste kraven för en renare är att arbeta tyst. HEKO-fläktanordningen använder ett proprietärt sensorlösa kontrollschema för att tillhandahålla kontinuerlig sinusformad enhet, vilket signifikant minskar den rena tonakustiken som vanligen uppstår som ett resultat av kommutering.

5. Användare kan ansluta fläkten direkt till sin huvudtavla, som kan ersätta den traditionella EC-fläkten med 230VAC-ingång och minska kostnaderna


HEKO fans används ofta för luftrenare. Mer information om EG-fans , pls är gärna att kontakta oss: sales@hkelectron.com , eller du kan klicka på vår officiella hemsida: www.hkeletron.com, eller Facebook och Linked-in som följer för mer information:

Facebook: https://www.facebook.com/Heko-Electronic-Suzhou-CoLtd-355912748089508/

Linked-in: http://www.linkedin.com/company/heko-electronic-suzhou-co.-ltd.?trk=biz-companies-cym
Back