Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Hög effektivitet solkraft system

May 08, 2017

Solkraft system

Energi från solen kan fångas på två sätt: som värmeenergi (termisk energi) eller som ljusenergi. Fotovoltaisk (PV) teknik , även känd som solpaneler , omvandlar solens ljusenergi till en elektrisk ström.

Solenergisystem Har blivit mycket populär bland australiensiska hemmalag, med mer än 1,65 miljoner taksystem installerade över hela Australien (per 20 mars 2017).

Medan den förestående kostnaden för ett solenergisystem måste uppfyllas, när de installeras behöver de lite underhåll, kan förväntas vara 20 år eller längre och elen de genererar är gratis. Kostnaden för solpaneler kommer snabbt ner och system blir överkomliga för många hushåll.

Nya utvecklingar av litiumjonbatterier för hemmet gör det möjligt för hushållen att få mer ut sitt solsystem . Att kunna lagra överskottsenergi du inte använder under dagen och få tillgång till detta på natten innebär att du kommer att vara mindre beroende av att köpa el från gallret.

Processen att konvertera solljus till el med hjälp av PV-system ger inga utsläpp av växthusgaser. Eventuellt överskott av el över dina behov kan matas tillbaka till elnätet eller till ett batterilagringssystem.

Mer information om HEKO solenergi system , är du välkommen att kontakta oss: sales@hkelectron.com

Back