Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man förhindrar luftföroreningar i rummet

Feb 13, 2017

Utomhus synlig föroreningar gör människor förvirrad, och inomhus osynlig förorening gör människor ännu mer rädda. Om det finns skarp lukt i rummet, vilket gör att du känner dig obekväma i ögonen och näsan, eller har huvudvärk, yrsel, illamående, andningssvårigheter osv., Och till och med någon som röker bredvid dig, sa bara att det sannolikt kommer att bli luftföroreningsproblem i rummet. Under tiden kan det också finnas många färglösa och luktfria giftiga föroreningar som finns i luften inomhus, det kan utgöra ett hot mot människokroppens hälsa. Under inga omständigheter kan detta problem ignoreras.

Hur förhindrar luftföroreningar i rummet?

1, För att kontrollera föroreningar från olika källor.

Den viktigaste punkten vid kontrollen av luftförorening inomhus är att kontrollera material för att begränsa och sluta använda föroreningsmaterial och främja användning av gröna material. Rökning förbjuden inomhus Noggrann eller mindre användning av kemikalier, kosmetika, alla slags aerosol etc.

2, Håll rummet rent.

Luftflödet och mänskliga aktiviteter kommer att öka inomhuslukt, bakterier, virus, dammförorening.

Vi ska ofta städa rummet för att förhindra luftföroreningar inomhus.
3, Håll rummet naturligt ventilerat.

För att hålla rummet naturligt ventilerat är ett bra sätt att förbättra luftkvaliteten inomhus, utomhus friluft kommer att späda föroreningarna inomhusluften och sänka koncentrationen. Men naturligt ventilerad bör undvikas om luftföroreningar är allvarliga.

4, Installera ventilationssystemet.

Användningen av ventilationsanordningar kan effektivt avlägsna svaveldioxid i luften inomhus, vilket kommer att hålla luftens goda kvalitet och den korrekta temperaturen inomhus. Det kan inte bara filtrera den syreberika luften i rummet, men avge också luftfuktighet och lukt inomhus. Använda ventilationssystem, för att skapa din familj ett mycket bekvämt, hälsosamt, konstant syre, energibesparing, ren levnadsmiljö.


HEKO EC-fläktar kan enkelt installeras i ventilationssystemet.  

Om du är intresserad av Heko EC-fansen , så är du välkommen att kontakta oss:   Sales@hkelectron.com , eller du kan klicka på vår officiella hemsida: www.hkeletron.com, eller Facebook och Linked-in som följer för mer information:

Facebook:   https://www.facebook.com/Heko-Electronic-Suzhou-CoLtd-355912748089508/

Linked-in:   http://www.linkedin.com/company/heko-electronic-suzhou-co.-ltd.?trk=biz-companies-cym

Back