Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Solpanel Möt framtida energibehov

Oct 09, 2017

Solpanel installerad på landsbygden är vilken effekt? Vad gäller fotovoltaiskt jordbruk? Titta alltid på teorin om visuell trötthet, eller hur? Låt oss ta en titt på Solar Panel i slutet på något sätt det!

Kan vara samma som mattan för att starta solpanelen eller kan tillhandahålla bärbara energilösningar för katastrofområden. Enligt utländska medier rapporterar den brittiska Cardiff kommissionen på en liten ö på den walisiska kusten för att testa denna teknik som ett nytt sätt att möta den framtida energibehovet. Flexibel solpanel minskar avsevärt det utrymme som upptas av Solar Panel.

Solpanel gemensam läggning på taket och marken, och det finns fler och fler utvecklare som började utmana är inte platt nog, inte tillräckligt breda kvadratmeter. Nagoya Dome har framgångsrikt installerat ett solsystem, fler utvecklare tänker lägga sig längs Narita Airport Railway längs 10km Solar Panel!

Förutom installationen av solpanel använder Nagoya Dome även regenerativ luftkonditionering, cirkulerande luftkonditionering, naturbelysningstak, naturlig luftkonditionering, regnvattenåtervinning och annan energisparande design, så att den jätteoperation är miljövänligare.

Solpanel vid tillverkning, transport, uppställning och på grund av åldring kommer att uppstå en rad olika fel. Författaren kommer att upptäcka dessa misslyckanden, introduktionen av Chemitox (Tokyo Ota District) vid utvärdering av tjänster i fallet och ackumulering av kunskap.

Fel på solpanelen är ibland på väg till PV-anläggningen som ska ställas in efter leverans från fabriken.

Huvudsakligen solceller (kraftgenereringskomponenter) på de fina sprickorna, vi vet alla, antalet sådana fel som inträffade i batteriplattan är också mycket. Under transportprocessen, stöter på en viss grad av vibration eller utövande för stor belastning kommer att producera sprickor.

För att behärska transportprocessens misslyckande finns det ett sätt att vid leverans till fotovoltaiska kraftverket se scenen för att kontrollera om det finns en spricka på batteriet. Huvudvis användningen av EL (elektroluminescens) inspektionsmetod, men i allmänhet på fältet för att genomföra all inspektion tar lång tid och högre kostnader.

Dessutom är inspektion på plats bara en hanteringsstrategi. Det största problemet är att transportprocessen misslyckats, för att förhindra att transporten misslyckas är den grundläggande lösningen.


Back