Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

Leverera ventilationssystem

May 16, 2018

supply ventilation system

Leveransventilationssystemarbete genom tryckförvaring byggnaden. De använder en fläkt för att tvinga utanför luft in i byggnaden när luft läcker ut ur byggnaden genom hål i skalet, bad - och utbud-fläkt ledningar och avsiktliga ventiler.

Som med ventilation avgassystem, är leverans ventilationssystem relativt enkel och billig att installera. Ett typiskt system har en fläkt och kanal system som införs vanligtvis en frisk luft — men helst flera — rum att invånarna upptar mest (för exempel, sovrum, vardagsrum, kök). Detta system kan omfatta justerbar fönster eller vägg ventilerna i andra rum.

Ventilationssystem tillåter bättre kontroll av luften som går in i huset än avgassystem för ventilation. Av tryckförvaring huset, dessa system avskräcka tillträdeet av föroreningar från utanför och förhindra backdrafting av förbränningsgaser från kaminer och bruksföremål. De tillåter också luft tillförs huset ska filtreras bort pollen och damm eller för att vara avfuktas.

Leverans ventilationssystem fungerar bäst i varm eller blandat klimat. Eftersom de trycksätta kammaren, har de potential att orsaka fuktproblem i kallt klimat.

På vintern orsakar leverans ventilationssystemet varma inomhusluften läcker genom slumpmässiga öppningar i ytterväggen och taket. Om interiör luften är fuktig kan nog, en del fukt kondenseras i vinden eller delar av ytterväggen, där det kan främja mögel, mögel och röta.

Som ventilation avgassystem, ventilationssystem inte dämpa eller bort fukt från luften innan det går in i huset. Således kan de bidra till högre värme och kyla kostnader jämfört med energi återvinnande ventilationssystem. Eftersom luften är infört i huset på diskreta platser, kan uteluft behöva blandas med luft före leverans till undvika kall luft utkast på vintern. En i-line kanalvärmare är ett annat alternativ, men det ökar driftskostnaderna.


Back