Banner
Hem > Nyheter > Innehåll

19: e nationella partikongressen - högteknologiska språng för att bättre tjäna folket

Oct 20, 2017

ec fans.jpg

Om vi ​​tittar på så mycket högteknologiskt språng och kantskärande produkt har vi lagt in i vårt dagliga liv så har vi övertygat om att så länge vi håller i överensstämmelse med vårt parti med Xi som kärna, kan vi inte bara omfamna ett bättre liv utan också kan göra vår stora föryngring dröm gå i uppfyllelse med korta perioder. Under de senaste fem åren har vetenskap och högteknologi förbättrats med språng och ökar vår livsnivå till en ny nivå. Hybrid ris garanterar vår risskål, höghastighetstågståg underlättar att vi kommer från A till B, 4-G-smarta telefoner håller oss i nära kontakt med allt och alla vi är intresserade av, J-20 och ubåtar samt sofistikerade vapenskydd oss från någon fiende. Vi har gjort många genombrott på många områden i följd dessa prestationer, inte bara det symboliska att vi har anslutit sig till den internationella högteknologiska klubben utan också ger stor nytta för uppströms och nedströms industrin genererar fler arbetstillfällen för vårt folk.

 

"För att möta folkets önskan om ett lyckligt liv är vårt uppdrag", sade rapporten generalsekreterare Xi Jinping presenterad för den 19: e nationella kongressen för Kinas kommunistiska parti på onsdagen. Faktum är att hans rapport nämnde frasen "ett bättre liv" 14 gånger.

Xi sade också att ledarskapet kommer att påskynda processen att utveckla Kina till ett innovativt land och stärka grundläggande vetenskaplig och teknisk forskning och utveckling för att skapa genombrott i nyckelteknik. Kinas anmärkningsvärda tekniska innovationer och den stora förbättringen av människors levnadsstandard under de senaste fem åren visar att Xis uttalande är av historisk betydelse.

Xis tal på onsdagen blev lovordad av inte bara delegaterna till partikongressen, utan också folk rikstäckande. Och med fler folkorienterade strategier som sannolikt kommer att införas efter den pågående 19: e partikongressen, kommer mer vetenskapliga och tekniska genombrott att göras för att bättre kunna tjäna folket.

 

Oavsett om det är intelligent eller energibesparande, är det den oundvikliga trenden att EC-fläkten kommer att ersätta växelfläkten inom en snar framtid. Om du är intresserad av Heko EC-fans , kan du kontakta oss: info@heko-electronic.com , eller du kan klicka på vår officiella hemsida: www.heko-eletronic.com, eller Facebook och Linked-in som följande för mer information:

Facebook: https://www.facebook.com/Heko-Electronic-Suzhou-CoLtd-355912748089508/

Linked-in: http://www.linkedin.com/company/heko-electronic-suzhou-co.ltd.?trk=biz-companies-cym


Back