Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

10W monokristallin typ av solpanel Cell för taket

10W monokristallin typ av solpanel Cell för taket
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M010

Material: monokristall

Storlek: 350 * 260 * 17mm

Max ström: 10W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Tillämpning av solenergi produkter - takterrass solpaneler

Med de snabba framsteg inom vetenskap och teknologi, kraven i de mänskliga varelserna till de traditionella energikällorna såsom olja, kol gruvdrift kapacitet ökar snabbt. Samtidigt växer utvecklingen av mänskliga samhället på energibehov. Vad som kännetecknar den traditionella energi och miljöföroreningar, ohållbara präglar leder alla till situationen att mänskliga fullfölja en ny ren, grön och förnybar energi att ersätta den traditionella energin och solenergi källor är en av den förnybara energin som grön.

Taket solpaneler är att utrusta taket med solpaneler i huset. användningen av solenergi fotovoltaisk teknik i stads- och landsbygdsområden byggområdet är att generera kraft för att uppnå energi bevarande och utsläpp minskningsmål.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 10w monokristall typ av solpanel cell för tak topp tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 10w monokristallin typ av solpanel cell för taket med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 10W monokristallin typ av solpanel cell för taket topptillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like