Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

120W flexibla solel celler för enkla installationer

120W flexibla solel celler för enkla installationer
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - M120
Material: monokristallina kisel
Storlek: 1330 * 540 * 35 mm
Max effekt: 120W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M120

Material: monokristallina kisel

Storlek: 1330 * 540 * 35mm

Max effekt: 120W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Flexibel installation av solpaneler i solel-system:

Den solar panelen är oftast packad med hyllan först, sedan fixa solpaneler på hyllan, och slutligen ansluten till styrenheten. Det finns två främst metod: off-grid och rutnät ansluten.

Off-grid behöver oftast batteri. solcell kan inte användas direkt. solpaneler för det första lagrar energin i ett 12 v batteri. Om du behöver driva 12 VDC power supply utrustningen, kan du ansluta med solenergi batteriet direkt. Om du vill använda lysrör och annan utrustning med växelspänning, måste du också sol inverter, konvertera DC till 220 VAC/110VAC.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 120w flexibla solel cellerna för lätt installationer tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 120w flexibla solel celler för lätt installationer med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 120W flexibla solel celler för lätt installationer tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like