Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

200W solenergi produkter med hög verkningsgrad

200W solenergi produkter med hög verkningsgrad
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - M200
Material: monokristallina kisel
Storlek: 1630 * 670 * 35 mm
Max effekt: 200W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M200

Material: monokristallina kisel

Storlek: 1630 * 670 * 35mm

Max effekt: 200W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Högeffektiv solpanel produkterna kan tillämpas i telecom solar strömförsörjning:

Med en omfattande användning av telekommunikation i det moderna samhället, vikten av infrastruktur för telekommunikation har upprättats mellan staden och staden. För att hitta lämplig lösning för off-grid leverans kraftkälla, och samtidigt minimera energikostnaderna och miljöpåverkan, är telekomindustrin ivriga att hitta en alternativ vanliga el från solceller branschlösningar. Solar off-grid system ger lösningar kan möta försörjningsbehoven telecom solenergi. Off-grid solar kommunikation stationen BTS är bärbar att installera och wonand #39; t ta upp för mycket markresurser, och kan omedelbart för att generera elektricitet. Från netto com - har basstation systemet tillförlitlig elförsörjning, lagra tillräckligt med energi för en regnig dag.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 200w solenergi produkterna med hög effektivitet tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitetsprodukter 200w solenergi med hög effektivitet med den bästa designen och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 200W solenergi produkter med hög effektivitet tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like