Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

20W avancerade monokristall typer solenergi

20W avancerade monokristall typer solenergi
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - M020
Material: monokristall
Storlek: 550 * 360 * 25 mm
Max effekt: 20W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M020

Material: monokristall

Storlek: 550 * 360 * 25mm

Max effekt: 20W

Ram färg: silver eller svart

Cell: 156 * 156mm

Karaktären av monokristallina solceller till salu och genomsnittliga solpanelen kosta:

Effektivitet omvandlingen av monokristallina kisel solar batteri fotoelektriska är ca 15%, den högsta kan vara 24% vilket är den högsta av alla typer av solenergi. men produktionskostnaden är inte billigt, så det inte kan användas allmänt. På grund av vanliga enda kristall kisel och vattentät harts härdat glas inkapsling, livslängden på de monokristall solcellerna för försäljning generellt kan vara 15 år, kan den längsta upp till 25 år. Den genomsnittliga solpanel kostnaden minskar faktiskt med utvecklingen av teknikutvecklingen.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av ledande 20w avancerade monokristall typer solenergi tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 vi har ägnats åt produktionen av kvalitet 20w avancerade typer monokristall solenergi med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 20W avancerade monokristall typer solenergi tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like