Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

300W industriella solenergi energi miniräknare

300W industriella solenergi energi miniräknare
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - M300
Material: monokristallina kisel
Storlek: 1640 * 992 * 35 mm
Max effekt: 300W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M300

Material: monokristallina kisel

Storlek: 1640 * 992 * 35mm

Max effekt: 300W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Solpanelen 300w kan användas som industriella solenergi generator eller kalkylator i byggnadenintegration system:

Transparent solenergi komponenterna är inte bara av den gröna elproduktion, men även vacker i utanför titt och måttlig genomsläppligt för ljus. Solpanelen är med bred tillämpning i byggsystem. Solpanelen kombineras i byggnaden systemet kombinerat med konstruktion av gröna byggnaden ingenjörsprojekt, och bli en brännpunkt av urban konstruktionen. Transparent solmodulen kan användas i high-grade konst sightseeing korridor, solceller glas ringmur av byggnad. Det blir en vacker natur, gör stadsbyggnad med teknik, arkitektur på ett konstnärligt sätt.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 300w industriella solenergi energi miniräknare tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 300w industriella solenergi energi miniräknare med den bästa designen och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 300W industriella solenergi energikalkylator tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like