Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Monokristallin solpanel

40W solpanel konvertering elnätet

40W solpanel konvertering elnätet
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - M040
Material: monokristall
Storlek: 670 * 420 * 25 mm
Max effekt: 40W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - M040

Material: monokristall

Storlek: 670 * 420 * 25mm

Max effekt: 40W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Tillämpningen av avancerade solpaneler i hybrid power supply system med vindkraftverk:

Vind-ljus kompletterande hybrid solpanel-systemet är ett slags ren strömförsörjningssystem, har bra utveckling utsikter. Vind-ljus kompletterande är en uppsättning ansökningssystemet, systemet är användningen av avancerade solpaneler, vindkraftverk (konvertera växelström till likström) kommer att generera elektrisk energi, sedan till lagras i super kondensatorer. När elektroniska staket behöver el, kommer växelriktare som har lagrats med en super kondensator direkt ut nuvarande till växelström (ac), genom överföring raderna till lasten.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 40w solpanel konvertering makt leverans systemtillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av elnätet av kvalitet 40w solpanel konvertering med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 40W solpanel konvertering strömförsörjning systemtillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like