Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Polykristallin solpanel

120W bästa byggnaden och hem solcellspaneler kit

120W bästa byggnaden och hem solcellspaneler kit
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - P120
Material: polykristallina
Storlek: 1330 * 540 * 35 mm
Max effekt: 120W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - P120

Material: polykristallina

Storlek: 1330 * 540 * 35mm

Max effekt: 120W

Ram färg: silver eller svart

Solar cell: 156 * 156mm

Tillämpning i byggnader och bostäder tak:

Solpanel system byggnaden eller hem, som är att tillämpa solenergi att ersätta konventionell energi, för byggnaden och bostads uppvärmning, varmvatten, luftkonditionering, belysning, ventilation och en rad funktioner, att tillfredsställa eller delar som krävs för att uppfylla med peopleand #39; s produktion och liv. Den högsta tillämpningen av hem solsystemet är noll kraft förtäringen. energiförsörjningen av alla byggnader är kommer från hem solar panel kit, och under tiden den konventionella energiförbrukningen är noll. Således är den residential solar panel kit energin riktigt ren, grön miljö och ekologi. Solar bygga främst kännetecknas av att minska miljö förstörelse och förorening egenskaper, främst bland solvärme, solceller, solar varmvatten, solenergi, solar kylning och luftkonditionering, ventilation kyla kontrollerad naturlig belysning och annan ny teknik. Solar panel kit systemet kan tillämpas tillsammans med vinden, grunt marken, energi från biomassa och andra förnybara energikällor.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 120w bästa byggnad och hem solcellspaneler kits tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 120w bästa byggnad och hem solcellspaneler kit med den bästa designen och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 120W bästa byggnaden och hem solcellspaneler kits tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like