Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Polykristallin solpanel

150W elektriska solceller solpaneler makt

150W elektriska solceller solpaneler makt
Varumärke: Heko elektroniska
Modell nr: HKS - P150
Material: polykristallint kisel
Storlek: 1480 * 670 * 35 mm
Max effekt: 150W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko elektroniska

Modell nr: HKS - P150

Material: polykristallint kisel

Storlek: 1480 * 670 * 35mm

Max effekt: 150W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Tillämpningen av den elektriska solpanelen i rutnätet ansluten solceller kraftsystemet:

Grid solceller power generation systemet består av solceller batteri kvadratlinje inverter, utan energilagring, batteriet är anslutet direkt till grid inverter träder det offentliga elnätet. Fördelen med rutnätet solceller system jämfört med den off-grid solceller generation solenergi är att eliminera den batteriet energilagring och frigöra process, minskar energiförbrukningen, spara utrymme, minskar också kostnaden för konfiguration. En stor del av grid solceller generation solenergi ia tillämpas i regeringen elnätet och energibesparingen fall i industriländerna. Grid solenergi är solar solceller kraftproduktion utveckling riktning, och också är den potentiella energi utilization tekniken under 2000-talet.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 150w elektriska solceller solpaneler makt tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 150w elektriska solceller solpaneler makt med den bästa designen och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 150W elektriska solceller solpaneler driva Kina tillverkare, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like