Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Polykristallin solpanel

200W alternativa kommersiella Solar Power Generation systemlösningar

200W alternativa kommersiella Solar Power Generation systemlösningar
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - P200
Material: polykristallint kisel
Storlek: 1630 * 670 * 35 mm
Max effekt: 200W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - P200

Material: polykristallint kisel

Storlek: 1630 * 670 * 35mm

Max effekt: 200W

Ram färg: silver eller svart

Cell: 156 * 156mm

Tillämpningen av den kommersiella solpanelen som alternativa power lösning:

Kombinationen av solceller power generation systems och byggnaden tidigt bildar främst andquot; taket planandquot; detta är föredraget #39; s första föreslagna system och konkreta genomförandet. Tyskland och Kina #39; s relevant statistik visar att bygga energiförbrukning står för en tredjedel av den totala energiförbrukningen, de centrala delarna av solceller kraftsystemet generation är solar kit. solcell komponenter är i allmänhet en platt struktur, med speciell design och bearbetning, kan helt uppfylla med grundkraven i byggnadsmaterial. Därför, kombinationen av solceller power generation systems och allmän byggnad, som benämns vanligtvis som andquot; solar byggnadsintegrering bör vara den bästa formen av solenergi utnyttjande i fältet kommersiell byggnad.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 200w alternativa kommersiella solar power generation system lösningar tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 200w alternativa kommersiella solar power generation systemlösningar med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 200W alternativa kommersiella solar power generation systemlösningar tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like