Banner
Hem > Produkter >> Solpanel >> Polykristallin solpanel

300W polykristallina solceller solmodulen kit för Solar fläkt

300W polykristallina solceller solmodulen kit för Solar fläkt
Varumärke: Heko
Modell nr: HKS - P300
Material: polykristallina
Storlek: 1640 * 992 * 35 mm
Max effekt: 300W
chatta nu

Produktinformation

Snabb Detaljer

Hemort: Jiangsu, Kina

Varumärke namn: Heko

Modell nr: HKS - P300

Material: polykristallina

Storlek: 1640 * 992 * 35mm

Max effekt: 300W

Ram färg: silver eller svart

Cell storlek: 156 * 156mm

Tillämpningen av poly solpaneler kit för automatisk avgaser solar fläkt

För närvarande är luftföroreningar ett mycket allvarligt problem. För att hålla luften är cirkulation av hem och arbete butik de effektiva sätten att minska luften skador människokroppen. Solar automatisk fläkt är en helt automatiserad, utan mänsklig drift. Det kan automatisk analys av inomhusluft och automatisk avgaser. Eftersom solar automatisk fläkt el från solpaneler, som i linje med begreppet gröna miljöskydd idag., således har den solar fläkten en stor andel i efterfrågan på marknaden. Hem solenergi Kit kan också stödja den solar fläkten för avgaser den förorenade luften.

Beläget i den blomstrande staden, Suzhou, är HEKO välkänd som en av de ledande 300w polykristallin solceller solmodulen kit för solar fläkt tillverkare och leverantörer i Kina. Sedan 2008 har vi varit avsedd för produktion av kvalitet 300w polykristallina solceller solmodulen kit för solar fläkt med bästa design och billigt pris. Det finns nu olika typer av energisparande och låg kostnad elektroniska utrustningar med överlägsen prestanda.

Hot Tags: 300W polykristallina solceller solmodulen kit för solar fläkt tillverkare Kina, leverantörer, design, kostnad, typer, pris, bästa

Förfrågning

You Might Also Like